MARAZZI

marazzi

marazzi

Blog Article

Online uw tegels kopen bij Tegeloverzicht.nl

Al meer dan 10 jaar zijn wij de betrouwbare partner voor de online aanschaf van tegels en aanverwante artikelen, zowel voor de particulier als de zakelijke klant. Naast een hoog service niveau kunt u er bij ons vanuit gaan dat u enkel merken koopt van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Onze catalogus bestaat inmiddels uit honderden merken en meer dan 30.000 producten. Meer informatie over marazzi.

Wij tonen u de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vloertegels, wandtegels, mozaiektegels en terrastegels en altijd voor de scherpste prijs.

Creëer de sfeer die bij u past

Keramische vloertegels en wandtegels zijn de ideale afwerking van uw interieur. U vindt in onze catalogus dan ook een grote verscheidenheid aan stijlen, afwerking, kleuren en formaten. Huidige trends zijn betonlook vloertegels en betonlook wandtegels, voor een stoere en strakke stijl. Houtlook vloertegels geven uw interieur een warme sfeer maar met alle voordelen van keramische tegels. Keramisch parket heeft de mogelijkheid van vloerverwarming en het is nagenoeg onderhoudsvrij. Bij keramisch parket kunt u net als bij hout kiezen voor het leggen in wildverband, visgraat of een hongaarse punt. Voor een luxe afwerking kiest u voor marmerlook vloertegels of marmerlook wandtegels. Andere populaire stijlen zijn terrazzolook vloertegels, stonelook en Metaallook vloertegels. Ook het combineren van de verschillende stijlen geeft vaak een zeer mooi resultaat.Vaak is het verwerken van een tegel op een enkele wand die er echt uitspringt een waar statement. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hexagon tegel, 3D tegel, schubben tegel of een patchworktegel. Voor een waar kunstwerk kiest u bijvoorbeeld voor een glasmozaiek van het merk Sicis.

Report this page